Instagram Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Home Projects Specialties Virtual Reality Augmented Reality Serious Games Blog Who are we Contact

Om u de beste gebruikers ervaring te kunnen geven, gebruiken wij cookies. Als u onze website gebruikt gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent.

Paintballen! 🎨 🔫

Hallo allemaal!

Hoe was jouw maandag? Die van ons was net even anders dan normaal! In plaats van ons op onze projecten te storten, doken de Easysee-medewerkers achter barri√®res om paintballs te ontwijken! We besloten de week te beginnen met een adrenalinevolle dag paintballen. Terwijl we verschillende velden verkenden, waren sommigen van ons misschien iets te enthousiast over het "markeren" van collega's. 😄

Na verschillende intense wedstrijden en veel gelach keerden we terug naar ons kantoor. En hoe kun je beter ontspannen dan met drankjes, frietjes en heerlijke snacks? Toen de avond naderde, zat het team achterover en kletste om de avonturen van de dag te herbeleven.

Oh, en hier rechts is een kleine blik op ons voor de strijd, helemaal schoon en enthousiast, klaar om in actie te komen!

Het was een dag vol plezier en kameraadschap. We kijken uit naar meer van zulke avonturen en herinneringen in de toekomst!

Houd onze updates in de gaten voor meer momentopnames van het leven bij Easysee. 😊
Afbeeldingen laden...
Paintball
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Print
<< back to overview

Let's create something together

>