Instagram Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Home Projects Specialties Virtual Reality Augmented Reality Serious Games Blog Who are we Contact

Om u de beste gebruikers ervaring te kunnen geven, gebruiken wij cookies. Als u onze website gebruikt gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent.

Een nieuwe stap met de Kat Walk Mini 🚀 👟

Stap in de Toekomst met Easysee's Kat Walk Mini! 🚀 👟

Hallo tech-liefhebbers!

Easysee is altijd op zoek naar het volgende grote ding en raad eens? We hebben zojuist een sprong in de toekomst gemaakt met onze gloednieuwe aanwinst: de Kat Walk Mini.

Voor wie het nog niet kent, de Kat Walk Mini is niet zomaar een VR-loopband. Het is een revolutionair apparaat dat omnidirectionele bewegingen biedt, waardoor gebruikers kunnen lopen, rennen, hurken of zelfs zitten in virtuele werelden zonder enige beperking. Denk aan grenzeloze horizonten, onbeperkte verkenning en een echt meeslepende VR-ervaring. Het slanke ontwerp en de kleinere voetafdruk betekenen dat het goed past in verschillende omgevingen, waardoor het perfect is voor ons diverse scala aan projecten.

Met deze geavanceerde technologie zijn we helemaal klaar om onze VR-ervaringen naar een hoger niveau te tillen, oneindige bewegingsmogelijkheden te bieden en onze producten naar ongekende hoogten te brengen. We bruisen van de ideeën en kunnen niet wachten om de Kat Walk Mini te integreren in onze innovatieve oplossingen.

Zin in een virtuele wandeling? Stuur ons een berichtje en kom zelf de Kat Walk Mini ervaren. Geloof ons; het is een gamechanger!

Tot ziens in de virtuele wereld! 😊
Afbeeldingen laden...
WhatsApp Image 2020-11-02 at 16.33.50 (1).jpeg
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Print
<< back to overview

Let's create something together

>